Zoekt u een partner voor uw rolluiken in Antwerpen ?

Ga dan voor Van Rooy bvba, uw expert in zowel de productie als de installatie van al uw rolluiken. Pure perfectie van topkwaliteit aan een scherpe-prijskwaliteitsverhouding: de ideale combinatie voor een geslaagd resultaat!
Zoekt u een partner voor uw rolluiken in Antwerpen ?

Ga dan voor Van Rooy bvba, uw expert in zowel de productie als de plaatsing van al uw rolluiken. Pure perfectie van topkwaliteit aan een scherpe-prijskwaliteitsverhouding: de ideale combinatie voor een geslaagd resultaat!
Zoekt u een partner voor uw rolluiken in Antwerpen ?

Ga dan voor Van Rooy bvba, uw expert in zowel de productie als de installatie van al uw rolluiken. Pure perfectie van topkwaliteit aan een scherpe-prijskwaliteitsverhouding: de ideale combinatie voor een geslaagd resultaat!
Zoekt u een partner voor uw rolluiken in Antwerpen ?

Ga dan voor Van Rooy bvba, uw expert in zowel de productie als de installatie van al uw rolluiken. Pure perfectie van topkwaliteit aan een scherpe-prijskwaliteitsverhouding: de ideale combinatie voor een geslaagd resultaat!
U bent hier: U bent hier: Zonwering

Rolluiken

Bent u op zoek naar een partner voor uw rolluiken in Antwerpen? Dan hoeft u niet langer te zoeken: Van Rooy bvba is dé referentie wanneer het komt op rolluiken en de automatisering hiervan. Kwaliteit, perfectie en een tal van voordelen liggen bij ons voor het grijpen, dus waarop wacht u nog langer?

Zonwering

De zon is een must-have voor iedereen, maar soms is een beschutting op het juiste moment en op de juiste plaats een nog groter hebbeding. Bent u op zoek naar zonwering in Antwerpen? Dan kunt u bij ons terecht voor zowel verandazonwering, ritsscreens als voor uitvalschermen.

Poorten

Heeft u een garagepoort nodig voor uw nieuwe garage of is uw huidige garage aan een nieuwe poort toe? Dan bent u bij Van Rooy bvba aan het goede adres. We bieden u zowel kantel- als sectionaalpoorten aan met een ruim aanbod in kleuren, modellen en bedieningsmogelijkheden.
Specialiteiten

Op zoek naar zonwering in Antwerpen? Wij bieden soelaas bij felle zon!

Bij uw specialist in zonwering in Antwerpen kunt u niet alleen terecht voor rolluiken op maat, maar ook voor een drietal zonweringen. De eerste waarbij we u kunnen helpen is bij verandazonwering. Uw veranda is voor uw ongetwijfeld één van de plekjes waar u terecht kunt na een drukke werkdag of tijdens heerlijk zonnige dagen doorheen het jaar. Een verandazonwering laat u hierbij toe om zowel de temperatuur als de lichtinval in uw veranda te controleren en te regelen. We plaatsen deze vorm van zonwering aan de buitenkant van uw veranda, wat maakt dat u tijdens hete zomerdagen niet langer hoeft te lijden onder tropische temperaturen, maar het zorgt er tegelijkertijd voor dat u niet in een fel schijnende winterzon hoeft te vertoeven in tijdens mooie winterdagen. Uw voordelen? Een optimaal gebruiksgemak door een elektrische aandrijving, een duurzaam en vuil afstotend doek en de preventie van meubelverkleuring door de inval van schadelijke UV-stralingen.

Ten tweede kunt u bij uw expert in zonwering in Antwerpen terecht voor de installatie van ritsscreens. Deze zijn geschikt voor elke verdieping en vormen de perfecte buitenzonwering voor iedere woonst. Wat houdt zo’n ritsscreen dan in? Wel, het betreft een screen, dewelke met een rits in geleiders is bevestigd. Dergelijke installatie brengt ook tal van voordelen met zich mee. Zo is het doek uiterst windvast, zodat u niet hoeft te vrezen voor schade bij sterke windstoten. Bovendien zijn onze ritsscreens ook geheel gesloten aan de zijkant, zodat u geen last heeft van muggen, vliegen of andere insecten in huis. En last but not least: u houdt niet alleen insecten buiten, maar ook zonlicht en warmte.

Tot slot schieten we u ook te hulp wanneer u op zoek bent naar uitvalschermen. Een uitvalscherm is ideaal om gezellig met het gezin of vrienden onder te zitten tijdens mooie, zonnige dagen. Zijn functie? Het tegenhouden van enerzijds warme temperaturen en anderzijds van hinderlijk zonlicht. Het vormt bovendien ook een elegante aankleding van uw buitengevel en het vereist geen bijkomende installatie van een airconditioning systeem, waardoor u meteen ook een heleboel energie uitspaart en dus ook een grote kost op uw energiefactuur. En geen nood: een uitvalscherm neemt uw zicht niet weg, zodat u nog steeds kunt genieten van de omgeving rondom u heen. Bovendien zijn ze in diverse kleuren beschikbaar, zodat u ze gerust een personal touch kunt meegeven! U ziet: uw partner in zonwering in Antwerpen heeft diverse troeven in huis om u zo optimaal mogelijk te kunnen laten genieten van zonnige dagen, zonder dat u in een vlakke zon hoeft te gaan zitten!

Zonwering in Antwerpen van topkwaliteit én uw garantie voor puur genot

Niet alleen onze rolluiken zijn van hoogstaande kwaliteit, maar ook onze zonwering geniet van enkel en alleen kwaliteit van topniveau. Zo garanderen we een lange levensduur van uw zonwering en dus meteen ook een langdurig genot en plezier van onze installatie. Met Van Rooy bvba bent u bovendien zeker van waar voor uw geld, zonder dat u zich hoeft te verwachten aan buitensporige prijskaartjes. Bent u dus op zoek naar zonwering in Antwerpen? Zoek dan niet langer en contacteer ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

Ok, topkwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen bij Van Rooy bvba, maar u wordt ook verwend met een totaalpakket van andere klantgerichte aspecten. Zo gaan we enkel voor efficiëntie en de meest geschikte oplossing voor uw noden en wensen. We bekijken graag uw situatie ter plaatse, zodat we u steeds kunnen bijstaan met het gepaste advies en dus ook de meest geschikte oplossing. Ook stiptheid en een strikte opvolging van de gemaakte afspraken staan hoog bovenaan onze lijst. U kunt niemand beter onder de arm nemen dan uw all-in-one expert in zonwering in Antwerpen.

Heeft u verder nog vragen omtrent de mogelijkheden voor uw woonst? Of betreffende de prijzen of de beschikbaarheid van onze producten? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog via telefoonnummer +32 36642201 of via het e-mailadres vanrooybvba@skynet.be. Van Rooy bvba staat op een snelle behandeling van al uw vragen!
© 2014-2018 Van Rooy bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • LinkedIn
Onze regio's
Contacteer ons
Van Rooy bvba
Antwerpse Steenweg 60
2940 Stabroek
GSM: +32 36642201
Contacteer ons